Nyheter Kontakt Jobba här About TrueSec International

2015-10-27
Webbutvecklaren Kenneth Ljungqvist - ny penetrationstestare i säkerhetsteamet
Den femte oktober 2015 började webbutvecklaren Kenneth Ljungqvist i TrueSecs Cyber Security Team. I rollen som Senior Security Consultant kommer han främst att arbeta med avancerade penetrationstester och Security Health Checks. 
Under sina sju år som utvecklare har Kenneth arbetat med både med C# utveckling och ASP.NET MVC, nästan uteslutande med webbapplikationer. Han har alltid haft ett brinnande intresse för penetrationstester och säkerhetsbrister i kod. 
Närmast kommer han från Svea Ekonomis avdelning WebPay där han deltog i ett omfattande utvecklingsprojekt för betallösningar inom e-handel.

Kenneths mångåriga erfarenhet som IT-konsult bidrar till att han både har djup förståelse för tekniken och kan förklara tekniskt komplicerade problem för mindre tekniska kunder. 

”På TrueSec kommer jag främst att fokusera på penetrationstester och hälsocheckar, vilket ger våra kunder högre IT-säkerhet och bättre koll på potentiella säkerhetsbrister i deras applikationer och infrastruktur.”

Kenneths främsta styrka är utveckling av moderna webbapplikationer i ASP.NET MVC, men han är även vass på problemlösning, att förstå dem, dess orsaker och att klura ut passande lösningar. 

Vi önskar vår nya IT-säkerhetsexpert Kenneth varmt välkommen till teamet! 


Fun Facts

Expert: Kenneth Ljungqvist
Titel: Senior Executive Consultant, TrueSec
Geek Strengths: Mångårig erfarenhet av webbutveckling, moderna webbapplikationer i ASP.NET MVC, problemlösning, certifierad OSCP
Mitt mission: ”Att bli en av Sveriges vassaste penetrationstestare och bli en ledande it-säkerhetsexpert.”

Telefon: +46 709 18 30 10
 


TrueSec AB    |     +46 8 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Säkerhet    |     Säker Utveckling    |     Infrastruktur