Nyheter Kontakt Press Bolaget International

Unified Communications
Med en erfaren IT-expert blir implementationer, även om dessa kan verka komplexa, oerhört mycket enklare. TrueSec:s konsulter är både erfarna och har djupa expertkunskaper inom Unified Communications, vilket Du som kund naturligtvis ska dra nytta av.
Unified Communications växer i popularitet då kraven och efterfrågan på smidigare, effektivare kommunikation ständigt ökar.

Experterna på TrueSec hjälper dig att nyttja Microsoft Unified Communications-produkterna fullt ut genom att hitta innovativa lösningar anpassade för din verksamhets specifika önskemål och för de mycket komplexa behov som finns i organisationer idag.

TrueSec:s experter arbetar över hela världen med såväl små som stora företag och organisationer, och har genom åren samlat på sig en enormt stor erfarenhet. Den erfarenheten gör vi tillgänglig för Dig! Vi hanterar exempelvis:

Erat analysbehov
Installera och konfigurera UC
Rulla ut klientapplikationer
Ansluta externa SIP-trunkar (IP-telefoni)
Konfigurera "Federation"

Vi ger dig det tekniskt expertstöd och rådgivning i projekt som du behöver för effektivisera kommunikationsprocesserna i din IT-miljö och skapa moderna och framtidssäkra lösningar.

Vill Du veta mer om Unified Communications?


Kontakta oss
Namn:
E-Post:   Telefon: 
Meddelande:
 


TrueSec    |     08 - 10 00 10    |     info[at]truesec.se    |     Infrastruktur    |     Säkerhet    |     Penetrationstester